intervju Pudder AgencyOm oss

Papiravhengighet

Publisert den 13.05.2014 Oversikt
Uansett hvor høy stabelen med magasiner har blitt, er det alltid plass til et nummer til!


P Magazine
192 sider med kunst, mote og fotografi fyller P Magazine. Forsiden alene er grunn til å klikke magasinet hjem. Kjøpes via blekkas egen nettside og kommer i 300 eksemplarer.


Bippity Magazine
Et fransk bryllupsmagasin av sjeldent kaliber, fritt for kramperomantikk og kakekjoler.


Mirage Magazine
Fotograf Henrik Purienne sitter i sjefsstolen for et magasin fylt med nostalgiske 70-tallsvibber, vakre jenter og en solid dose sex.


Cat People Magazine
Lauren Conrad uttalte en gang '...en nisje finnes for ethvert marked'. The Hills-jenta snakket neppe om katter, men sitatet inspirerer like fullt. Cat People er et magasin laget av, for og med katteleskere. Og ved kjøp av et magasin støtter du også dyr rammet av naturkatastrofer! Materialistiske innkjøp kamuflert som veldedighet, blir det bedre?


ERRR Magazine
At det beste i livet er gratis, vil nok de fleste moteinteresserte bestride. Da bør de sjekke ut ERRR Magazine! På errr-magazine.com ligger bladet i sin helhet. Så får ungdomskolespansken også en etterlengtet oppfriskning.


Novembre Magazine
Det sveitsiske magasinet Novembre har ennå ikke rukket å fylle fire år, men nærmer seg kultstatus - tross ung alder. Med undertoner av politisk tematikk og en uttalt ambisjon om å belyse dagligdagse objekter, tilbyr de glossy sidene en eklektisk miks av kunst, mote, design og skjønnhet.

* Vilde Bjørnødegård/Intern at Pudder Agency 
Julia Hetta - Different Days
Post / se kommentarer på Facebook
KIDS 2.0